info@vitaalbreda.com‘BelcrumTelt’ is een project welke begin 2019 zal gaan starten. Het is een samenwerking tussen verschillende medisch specialistische partijen gericht op bewegen, leefstijl, voeding, gedragsverandering, slaap en belasting/belastbaarheid management. Het doel van dit project is dat de inwoners van de wijk Belcrum, elkaar zowel digitaal als fysiek ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan, geïnspireerd raken door anderen en zelf aan de slag gaan met hun eigen leefstijl gedrag. Iedereen kan deelnemen op zijn/ haar niveau en bepaalt zelf met wie, wat en wanneer men samen of alleen aan de slag gaat om haalbare doelstellingen gericht op vitaliteit en gezondheid te behalen.

Begin 2019 wordt de gehele wijk Belcrum uitgenodigd voor een Health-Check. Tijdens deze check wordt onder andere gekeken naar lengte, gewicht, glucosewaarde, algemeen kracht en uithoudingsvermogen. Dit is de start van het twaalfweeks programma die u kan gaan volgen. Het programma bestaat uit twee sport/beweegmomenten in de week, persoonlijke coaching en om de drie weken een workshopweek welke gericht is op voeding, leefstijl, gedragsverandering en slaap.

Wij horen u denken, waar blijft dan het digitaal ontmoeten. BelcrumTelt wordt ondersteund met het digitaal platform van It’s My Life, dit is een interactief platform welke jouw activiteiten trackt en bijhoudt. Tevens kan iedereen challenges kan aanmaken, elkaar kan uitnodigen voor het uitvoeren van een (beweeg)activiteit, competities starten, Fitcoins verdienen en deze uiteindelijk in de shop verzilveren.

Door deel te nemen aan dit BelcrumTelt heb je continue ondersteuning/ begeleiding in de gedragsverandering die jij graag wil. De drempel om nu echt je doel te bereiken wordt verlaagd doordat de beweegactiviteiten bij u om de hoek zitten, het tarief zeer laag is en je met je naaste buren gezamenlijk en alleen aan de slag kan gaan met jullie/jouw vitaliteit en gezondheid.