info@vitaalbreda.com
Whatsapp: 0627154823

Experts

BredaTelt is een samenwerking tussen meer dan 45 vitale aanbieders in Breda en omstreken. Bent u benieuwd welke lokale experts zich hebben aangesloten bij BredaTelt? Hieronder vindt u alle experts die participeren in het programma van BredaTelt.

Wilt u meer weten over één van de onderstaande experts? Klik op het logo en krijg meer informatie.


Beweego

Beweego COPD is een netwerk van fysiotherapeuten en sportinstructeurs die goed samenwerken met longarts, huisarts en andere hulpverleners om samen hoge kwaliteit beweegzorg mogelijk maken voor mensen met longproblematiek.VitaalBreda

Stichting Vitaal Breda is een samenwerkingsverband en netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers en andere organisaties die staan voor een vitaal Breda met gezonde inwoners en werknemers.


Kinetic Analysis

Kinetic Analysis® is gespecialiseerd in menselijke bewegingsgegevens. Het verzamelt gegevens met behulp van de recent ontwikkelde sensoren en aangepaste meetinstrumenten, wat resulteert in een zeer nauwkeurige invoer die de levens van mensen verbetert.


DWELL project

Het project Diabetes en Wellbeing (DWELL) is een internationaal initiatief om diabetici te helpen omgaan met diabetes in hun dagelijks leven. In Nederland is het project opgezet als onderzoek in samenwerking tussen Kinetic Analysis en Amphia te Breda.


Slaap-wijs

Slaap-Wijs is een praktijk voor oefentherapie Cesar en Mensendieck in Chaam, Dorst en Breda voor kinderen en  volwassenen. Wij behandelen kinderen en volwassenen met slaapproblemen.

2CROSS

In 2006 heb ik als zelfstandig Loopbaancoach en trainer 2CROSS opgericht. Ik wilde namelijk niet langer meer óver mensen op de arbeidsmarkt praten, maar mét die mensen. Op deze manier kan ik zelf ook weer daadwerkelijk een bijdrage leveren aan iemands loopbaankeuze of persoonlijke ontwikkkeling in zijn werk.


Puur zien

Wanneer je ergens loopt en de dingen kunt Zien zoals ze zijn... dan word je getroffen door hun schoonheid of opmerkelijkheid. Zo fotograferen we tijdens deze workshop, vaak in detail, al het moois wat we tegenkomen..

Monné Zorg & Beweging

Monné Zorg & Beweging is een gezondheidscentrum welke 5 diverse locaties heeft in Breda. Zij bieden fysiotherapie, ergotherapie en fitness aan.


Lisette Bulle

Mijn naam is Lisette Bulle, leefstijlcoach & gewichtsconsulente. Afvallen of op een gezond gewicht blijven, je gezondheid verbeteren, je fit voelen en voldoende energie hebben om te doen wat jij leuk vindt, hoe moeilijk is dat?


Mireille Schreuder

Van onrust, vermoeidheid en stress naar rust, energie en ontspanning. Ervaar jij stress, pieker je veel, overzie je alle keuzemogelijkheden niet of loop je vast? Wil je graag meer energie hebben, innerlijke rust ervaren of minder spanning voelen? Met aandacht luister ik graag naar jouw verhaal of hulpvraag. Samen gaan we op zoek naar dat wat nodig is om jou in beweging te brengen, zodat jij je weer beter gaat voelen.


Fysioefeningen.nl

FysiOefeningen.nl is gemaakt door fysiotherapeuten met een passie voor gezond bewegen. Elk mens, elk lichaam is verschillend. Ook wat we van ons lichaam vragen verschilt. We willen zo lang mogelijk pijnvrij bewegen of opnieuw pijnvrij kunnen bewegen. Om dit te bereiken zijn oefeningen op maat belangrijk, om het lichaam fit te maken en te houden.

Beweegwijs

Beweeg-Wijs is een praktijk voor oefentherapie Cesar en Mensendieck in Chaam, Dorst en Breda voor kinderen en  volwassenen. Wij behandelen kinderen met een voorkeurshouding of vervorming van de schedel en/of moeite met motorische vaardigheden.