info@vitaalbreda.com
Whatsapp: 0627154823

Het roer moet om!

Mensen met diabetes hebben baat bij een gezonde levensstijl, zoals beweging en gezonde voeding. In de praktijk is het soms lastig om actief te worden en vooral te blijven. Het programma BredaTelt is aangesloten bij het DWELL programma. Het stimuleert mensen met diabetes type 2 gezonde keuzes te blijven maken en persoonlijke doelen te behalen. De fysieke gezondheid verbeterd en de kwaliteit van leven stijgt met de patiënt aan het roer van zijn eigen gezondheid

Het project Diabetes en Wellbeing (DWELL) is een internationaal initiatief om diabetici te helpen omgaan met diabetes in hun dagelijks leven. In Nederland is het project opgezet als onderzoek in samenwerking tussen Kinetic Analysis en Amphia te Breda. Het volgt een aanpak waarbij de mens als geheel centraal staat. Een-op-een gesprekken zijn de basis van de persoonlijke trajecten. Het doel is patiënten motiveren hun levensstijl te veranderen over een langere termijn in plaats van alleen het behandelen van de huidige medische conditie, wat momenteel vaak nog het geval is. Door de verbetering van de algehele gezondheid vergroot de zelfredzaamheid van de patiënten, wat de kwaliteit van leven ten goede komt.

Het DWELL project is een samenwerkingsinitiatief tussen acht partijen in het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland en Frankrijk. Het onderzoek gaat belangrijke data opleveren, wat inzicht zal geven in het effect van DWELL op de bloedwaarden en algehele gemoedstoestand van de deelnemers.

Eerste 3 maanden gratis voor mensen met diabetes

Door de samenwerking met bovenstaande partijen kunnen 100 mensen met diabetes de eerste 3 maanden gratis deelnemen aan het BredaTelt standaard pakket.