Evenementen

Vitaal Breda organiseert regelmatig evenementen met haar partners gericht op gezondheid en vitaliteit. Deelnemers van BredaTelt en leden van de Vitaal Breda Community mogen gratis of tegen korting deelnemen aan de evenementen en ontvangen hiervoor ook een gratis lidmaatschapskaart
Bij nieuwe evenementen ontvangen deelnemers en leden informatie per mail, met een kortingscode om zo exclusief deel te kunnen nemen en dus te profiteren.


Komende evenementen


FestiVitaalBreda
23 t/m 27 september 2019

FestiVitaalBreda is een jaarlijks terugkerend evenement in de laatste week van september 2019, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek! Gedurende deze week van vitaliteit, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen en deelnemen aan activiteiten op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Een hele week aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van je eigen vitaliteit en gezondheid.

Tijdens FestiVitaalBreda kan je bijv. proeflessen volgen voor meer beweging, maak je kennis met gezonde voeding, creëer je een positievere mindset, leer je je eigen energiegevende context te creëren en ontdek je meer over het werk wat écht bij je talenten past en bijdraagt aan een vitaler leven. Je kan je opgeven voor verschillende (gratis) workshops en activiteiten, welke op verschillende plekken in de stad worden georganiseerd.