info@vitaalbreda.com‘BelcrumTelt’ is een project welke begin 2019 van start is gegaan. Vanaf september 2019 gaan we ook uitbreiden naar andere wijken. BredaTelt is een samenwerking tussen verschillende (medisch) specialistische partijen gericht op bewegen, leefstijl, voeding, gedragsverandering, slaap en belasting/belastbaarheid management. Het doel van dit project is dat de inwoners van de wijken in Breda, elkaar zowel digitaal als fysiek ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan, geïnspireerd raken door anderen en zelf aan de slag gaan met hun eigen leefstijl gedrag. Iedereen kan deelnemen op zijn/ haar niveau en bepaalt zelf met wie, wat en wanneer men samen of alleen aan de slag gaat om haalbare doelstellingen gericht op vitaliteit en gezondheid te behalen.

Door deel te nemen aan dit BredaTelt heb je continue ondersteuning/ begeleiding in de gedragsverandering die jij graag wil. De drempel om nu echt je doel te bereiken wordt verlaagd doordat de beweegactiviteiten en workshops bij u om de hoek zitten, het tarief zeer laag is en je met je naaste buren gezamenlijk en alleen aan de slag kan gaan met jullie/jouw vitaliteit en gezondheid.

Waar in Breda?

Alle Bredanaars kunnen starten met het basisprogramma en in verschillende wijken is er aanbod op het gebied van workshops en beweegprogramma's. Klik op wijken en kijk of jouw wijk al aan de beurt is om te starten met het workshop- of het beweegprogramma. De komende maanden gaan we steeds verder uitbreiden naar verschillende wijken. Per wijk wordt er een programma opgesteld van workshops en beweegactiviteiten, waar je op kunt aansluiten.